Sæt dig roligt op i flyvemaskinen ved hjælp af hypnose

En stor knude i maven. En ubehagelig fornemmelse i hele kroppen som vokser i takt med, at afstanden ud til flyvemaskinen falder. For mange er dette et velkendt fænomen, som går under betegnelsen ’flyskræk’. Flyskræk er aldrig rart at have. Faktisk er nogle så bange for at sætte sig ind i en flyvemaskine, at angsten får lov at vinde over eventyrlysten. Det kan i værste fald betyde, at den indgroede angst får lov at sætte dagsordnen for hvad man kan foretage sig i sit liv.

Heldigvis er der i dag mange muligheder for at komme denne angst til livs, således at du – hvis du ikke bryder dig om at flyve – atter kan genvinde modet. Du kan blandt andet få effektiv hypnose mod flyskræk hos Fredholm Hypnose.

Flyskræk

Nyd din næste flyvetur

Når man befinder sig i en flyvemaskine i de højere luftlag, sker det ikke sjældent, at der opstår turbulens. For mange går denne rusken mere eller mindre ubemærket hen. Men for nogle sætter den dybe spor, der resulterer i flyskræk. Dog kan flyskræk også opstå på grund af klaustrofobi, højdeskræk, ubehagelige historier og mange andre ting. Bekymringer kan tilmed omhandle start, landing og frygten for terror. Uanset hvad årsagen er til at du måtte lide af flyskræk, gør det sig gældende, at det er svært for personer, som ikke er bange for at flyve, at forstå at flyskræk kan være så stor en hindring, som det ofte er tilfældet.

Heldigvis kan hypnose komme denne flyskræk til livs!

At lade sig hypnotisere er en mental proces, hvor der arbejdes med følelser og tanker i din underbevidsthed, som ellers ikke er let at få adgang til. Men selvom det er en mental proces, er du samtidig i en bevidst tilstand, hvor du retter din opmærksomhed indad. Du kan få personlig hypnose i København, som giver dig mulighed for at gå ind og arbejde med de problemer, der har rod i tidligere oplevelser og erfaringer – herunder flyskræk.

Er du bange for at flyve, skyldes det en grad af angst inde i dig selv, som får lov til at styre dine tanker omkring det at flyve. Med hypnose mod angst kan denne flyskræk undgås, hvormed de ofte meget voldsomme og negative tankemønstre brydes.  Men ikke nok med at hypnose mod flyskræk fjerner din angst; den giver dig også nye redskaber. Når du gennem hypnose har fået fjernet din flyskræk, får du indarbejdet nogle nye og positive mønstre, der ser flyvning som en mulighed frem for en begrænsning. Således kan du sætte dig roligt op i flyvemaskinen og nyde din flyvetur ud i verdenen!
Fredholm Hypnose
Prinsessegade 9
1442 København K
24 24 28 12