Find en pålidelig alternativ behandler i dit nærområde

Alternativ behandling

En alternativ behandler kan gøre rigtig meget for dig, som en almindelig fysioterapeut eller kiropraktor ikke vil kunne. Rigtig mange mennesker døjer med forskellige sygdomme, som ikke lader sig kurere ved hjælp af konventionel medicinering eller traditionelle behandlingsformer. Derfor kan det være fordelagtigt at finde et alternativt behandlingssted, hvor man kan prøve en helt ny løsning og se, om det er noget for en. Markedet for alternative behandlingsformer er eskaleret de sidste 10 år og mange mener, at det bliver mere og mere almindeligt at blive behandlet på alternative måder. Nedenfor har vi samlet en række informationer om den alternative behandlingsform og beskriver, hvordan den virker. Det skal dog sige, at alternative behandlinger kan være mange forskellige ting og derfor er det helt grundlæggende at researche og forhold sig kritisk, før man vælger at springe ud i en behandling. Bor du i Nordsjælland, kan du med fordel kontakte en alternativ behandle i Hørsholm, så han eller hun kan fortælle om mulighederne.

Krop og psyke hænger sammen

Rigtig mange alternative behandlingsformer arbejder ud fra idéen om, at kroppen og psyken hænger sammen. Man kan altså i denne optik ikke adskille krop og psyke og de arbejdes på  som en sammenhængende enhed. Tit og ofte vil der være fokus på at skabe den rette balance i kroppen – og det vil især være rettet mod sundhed, velvære og kropsterapi. Det handler om at løsne op for eventuelle spændinger i kroppen og få fjernet de blokeringer, som der måtte være i krop og sind. Dette kan blandt andet gøres ved aktivt at gå ind og lave åndedrætsøvelser, massageteknikker og løbende samtaler. For en alternativ behandler er patienten unik – og vil derfor også blive behandlet på en unik måde. Alle skavanker, problemer og diagnoser er unikke og disse skal også løses på en med alternative værktøjer. Selvom alternative behandlinger ikke altid lyder legitimt, så er der rigtig mange behandlere som har certifikater fra hele verden og er derfor ikke bare folk, der påstår at de kan noget, som ikke er blevet testet.

Hvilke sygdomme kan behandles?

En alternativ behandling og systemer inden for disse kan bruges til mange forskellige sygdomme og diagnoser. Trods dette er det især følgende diagnoser, som man har haft succes med at kurere:

  • Depression
  • Eksem
  • Traumer
  • Præstationsangst
  • Led- og muskelsmerter

Hvis du lider af præstationsangst og søger en behandling, så bør du kontakte en alternativ behandler i dit lokalområde og høre, hvad denne kan gøre for dig og hvor meget det vil koste.

Christianshus Kropsterapi Ivs
Hovedgaden 55 B
12970 Hørsholm