2 gode oplevelser for par

Par i alle aldre vil have oplevelser sammen. Nogle par foretrækker rejser, andre par elsker at være aktive, og helt tredje par vil bare gerne hygge sig. Befinder I jer i den tredje kategori? Så bør I overveje, om den afslappende parmassage er noget for jer.

Sådan fungerer parmassage
Massage er normalt en individuel oplevelse. Man ligger på en briks i et rum og får massage af en massør. Måske taler I sammen, måske taler I ikke sammen. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, men mennesket er jo socialt og vil i mange tilfælde gerne have nogen at dele oplevelsen med. Dette bliver netop muligt gennem parmassage. Her vil i hver især ligge på en briks, men disse brikser vil være i samme rum. I vil derfor være i nærheden af hinanden under hele massagesessionen, så I kan dele den afslappende og hyggelige oplevelse sammen. I har naturligvis hver jeres massør, så selve massagen stadig bliver tilpasset efter jeres individuelle behiv. Således får I gennem parmassagen både gavnet jeres krop såvel som jeres sjæl – og vigtigst af alt, så har I denne oplevelse sammen.

Suppler med wellness til jeres massage
Det kan tage tid at glemme hverdagens stress under massagesessionen. Massager tager typisk fra en halv time og op til to timer. Det anbefales dog, at I får mindst én times massage, da det giver bedre forudsætninger for, at massøren kan få masseret jer ordentligt igennem. Samtidigt har tidsaspektet også en mental betydning, da det kan tage tid at falde til ro. Af den grund er det en fordel at kombinere jeres massage med wellness, så I har en hel dag til at hygge og slappe af i. Hos en populær massageklinik i København gives der kombinationer af massage til 2, så I kan sammensætte den dag, som I drømmer om.

Følgende muligheder af massager er gældende:
Gravidmassage
Sportsmassage
Fysiurgisk massage

Følgende muligheder inden for wellness er gældende:
Hotstone-behandling med varme lavasten
Ansigtsbehandling med massage og scrup
Fodbehandling med skumfodbad, massage og scrub

Til alle massager og wellness kan der vælges mellem økologiske olier og dufte til at gøre oplevelsen endnu rarere. Mulighederne er mange, og I kan med sikkerhed få den kombination, som I drømmer om til at få en hyggelig og afslappende dag i kærlighedens tegn.

Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80