Slip din stress med hypnoterapi

Har du symptomer på stress? Det er vigtigt at skelne mellem den kliniske definition af stress, og den stress de fleste mennesker omtaler, når de kommer i pressede situationer. Klinisk stress er en tilstand, hvor den lidende ikke kan fungere. Man taler ofte om folk der “går ned med stress”. Dette totale nedbrud efterlader dem ude af stand til at gøre noget, og minder meget om et angstanfald. Har man stress på denne måde, vil man ofte have svært ved at sove mere end et par timer om natten, være anspændt i alle situationer og generelt være meget følsom.

Fysisk vil personen typisk have smerter i kroppen, som ingen fysisk oprindelse har. Denne sygdom kræver ofte, at man stopper det, som gør en stresset, og går ind i et længerevarende forløb. Har man i stedet den type stress, som folk normalt snakker om, når der er for lidt tid til at udføre en opgave, eller hvis de føler, de ikke har de rette evner til at udføre den, kan man tage visse skridt til at undgå, at denne eskalerer og bliver til klinisk stress. I denne artikel vil vi, i samarbejde med C-hypnose som er en klinik for hypnoterapi i Odense, give tre tips til at formindske stressen i hverdagen, så du aldrig kommer ud i en situation, hvor du ikke længere har kontrol over din stress.

stressbehandling

  1. Tænk anderledes

Meget stress kommer af de tanker, vi udsætter os selv for. Det er de tanker, der fortæller os, at den arbejdsopgave vi har fået, er alt for stor. Det er de tanker, der fortæller os, at det stykke arbejde, vi har afleveret er for dårligt. Hvis du ændrer dine tanker, ændrer du den måde, du går til nye opgaver på. Prøv at overvej, hvordan du kan udføre opgaver bedre, uden at bruge mere tid eller mere fokus på dem, end du gør nu.

  1. Arbejd anderledes

Din nye måde at arbejde på, kan have mange forskellige former. Det kan være alt fra at lave research og se om dit job kan udføres nemmere, eller at spørge dine mindre travle kollegaer, hvordan de undgår at blive påvirket af det store arbejdspres.

  1. Få professionel hjælp

I sidste ende kan det være nødvendigt at søge professionel hjælp. Du kan selvfølgelig få hypnose i Odense, men der findes masser af klinikker rundt om i landet, hvor man kan få kompetent hypnose mod stress eller begyndende tendens til stress.

C-hypnose
Bækvænget 6
5853 Ørbæk
Tlf: 28 57 20 52