Få bevægeligheden tilbage ved hjælp af akupunktur

Vores krop består af adskillige systemer, som alle påvirker hinanden i et komplekst samspil. Ubalance i ét system vil hurtigt påvirke kroppens andre systemer, så der eksempelvis opstår mangel på bevægelighed et eller flere steder i kroppen. Det er af den grund er vigtigt at opretholde balancen i kroppen, men der kan opstå episoder med smertefulde områder i kroppen, der kan medføre manglende bevægelighed. Det er blandt andet muligt at få bevægeligheden tilbage ved at modtage smertelindrende akupunktur i Odense, hvor en succesfuld behandling garanteres. Det er på den måde muligt at blive fri fra smerter og skader og få fuld bevægelse i kroppen igen.

.Akupunktur

Sådan foregår en akupunkturbehandling

Gennem akupunktur er det muligt at få aktiveret de forskellige systemer i kroppen ved at trykke på bestemte punkter, der sammenkobler systemerne. Der vil blive sat små, tynde nåle på punkterne for at opnå en effekt på et skadet område. Ved at sætte nåle på de korrekte punkter er det muligt at opnå smertelindring, så kroppen ikke længere skal kompensere for eksempelvis manglende bevægelighed. Det er på den måde muligt at genvinde balancen i kroppens systemer, så kroppen bliver velfungerende igen. 

Typer af skader

Det er muligt at smertelindre og behandle flere typer af skader både akutte skader, kroniske skader, nye og længerevarende sportsskader i Odense, hvor behandlingsmetoden vil blive tilpasset til typen af skade. Med et fokus på smertelindrende behandlinger kan der hurtigt opnås gode resultater gennem akupunktur. Antallet af behandlinger varierer fra situation til situation, hvor akutte skader ofte kan behandles med få behandlinger, hvorimod længevarende og kroniske skader typisk har behov for flere behandlinger for at holde smerten væk. Antallet af behandlinger afhænger således af typen og størrelsen af skaden, hvilket akupunktøren er i stand til at vurdere for at opnå den bedste effekt af behandlingen.

Få bivirkninger

Akupunktur er en anerkendt behandlingsmetode med en høj succesrate. Der kan dog i sjældne tilfælde opstå minimale bivirkninger, da kroppens systemer bliver udsat for påvirkning. Under behandlingen kan der derfor i slemme tilfælde opleves svimmelhed, besvimelse og kvalme, hvilket dog for det meste kan modvirkes ved at man kommer forberedt til behandlingen. Det frarådes fx at få foretaget behandlingen på tom mave, da det netop kan gøre bivirkninger værre. Efter behandlingen kan der opleves træthed og ømhed på grund af nålene, hvilket hurtigt går væk igen. Der er således kun få og sjældne bivirkninger i forbindelse med akupunkturbehandlinger, hvilket er meget billigt sluppet i forhold til de store og positive forandringer, som behandlingen er i stand til at skabe.

 

Ravn Akupunktur

Wichmandsgade 11

5000 Odense C

40160214