Ansigtsbehandling med naturlige produkter

ansigtsbehandling med naturlige produkter

En ansigtsbehandling kan gøre dig smukkere, få din make-up til at ligge pænere på huden og give dig et enormt selvværds-boost. Vi vil her, i samarbejde med Liseminde hudpleje, som er en skønhedsklinik, hvor du kan få alt fra en fantastisk ansigtsbehandling til skånsom hårfjerning tæt på Horsens.

Hvorfor bruge naturlige produkter?

Det siges, at huden ”spiser” alt hvad der kommer på den. Det vil sige, at selvom du smører creme udenpå huden, så er stofferne fra cremen snart i dit blod og cirkulerer rundt i kroppen. Dette er ikke et problem hvis du bruger lækre, naturlige produkter, men er der parabener eller anden skadelig kemi i, så tilføjer du din krop produkter, som er potentielt skadelige. Naturlige produkter til en hvilken som helst behandling der involverer huden kan altså sagtens betale sig, om det så handler om din daglige rutine derhjemme eller om en ansigtsbehandling hos en professionel.

Huden i dit ansigt gør en stor forskel på dit udseende, snyd ikke dig selv for en bedre glød og mindre rynker! De fleste steder kan du få rigtig god behandling med lækre, naturlige produkter. Med andre ord behøver du ikke bo midt i København for at få lækker hud, du kan få en naturlig ansigtsbehandling i Horsens, hvis det er der det er praktisk for dig.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

Der findes mange forskellige behandlinger der henvises til med ”ansigtsbehandling”. I bund og grund går det ud på at behandle huden i ansigt, nakken og på halsen. Forskellige hudtyper har forskellige behov, og derfor er der forskellige grupper af behandlinger

Peeling og rensning: Denne behandling passer ofte til folk med fedtet hud eller tendens til bumser. En god rensning og fjernelse af døde hudceller, ofte med damp, vil gøre huden flottere at se på, samt minimere problemet med uren hud. Efter behandlingen får du vejledning i pleje af huden derhjemme, så din hud kan forblive balanceret og smidig.

Rens og fugtbehandling: Denne behandling er ofte god til moden hud, der har brug for at blive stimuleret og få tilføjet fugt. Behandlingen er ofte kombineret med massage, som får blodet til at løbe til huden, hvilket gør den flottere og reparerer den naturligt.

Dermaroller og lignende: Har man fået mange fine linjer, kan denne behandling udglatte og forynge huden. Behandlingen består i, at der prikkes en masse fine huller i huden. Når huden heler over dagene efter, vil den blive flottere og strammere. Behandlingen afsluttes selvfølgelig med plejende cremer.

Liseminde Hudpleje V/Mona Rasmussen

Dalstedvej 3

Bryrup 8654

27 12 74 76