Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi

Kropsterapi er en behandlingsmetode der kan løse kropslige problemer i form af spændinger og smerter. Kropsterapi er sammen med eksempelvis zoneterapi blandt nogle af de nyere behandlingsmetoder, som førhen er blevet mødt med en generel skepsis på grund af uvidenhed om metoden.Metoden har gennem de sidste år fået stor anerkendelse på grund af de store positive forbedringer, som kan opnås gennem den effektive kropsterapi fra København, som er virker på både kort og lang sigt. Behandlingsmetoden bør derfor udbredes endnu mere, så endnu flere personer kan få glæde af kropsterapien.

Sådan foregår kropsterapi

En behandling med kropsterapi består af en dyb massage, som gennem pulseringer, stræk og tryk på din krop vil hjælpe din krop af med spændinger. Metoden bygger på et ønske om at opnå en optimal funktionalitet i hele kroppen. Ved at have fokus på kroppen som helhed vil ikke kun det specifikke problem blive behandlet, men også andre ubalancer i din krop vil blive behandlet. Du vil derfor hurtigt opleve smertelindring af det specifikke problem, da kroppen bliver balanceret og fri for spændingerne, som forårsagede problemet. Kroppen vil efter behandlingen fungere bedre, hvilket samtidigt mindsker risikoen for,at både nye og gamle problemer opstår.

Det kan kropsterapi gøre for dig

Kropsterapi kan afhjælpe personer med forskellige typer af problemer.

Har du muskel-, knogle- eller ledsmerter??

Spændinger i led og muskler kan hurtigt løsnes op, så trykket fra spændinger forsvinder. Her vil du samtidigt opleve, at spændingerne ikke vil opstå i samme grad igen på grund af behandlingens forebyggende effekt.

Har du dårlig blodcirkulation?

En dårlig blodcirkulation opstår ofte hos personer med en usund livsstil. Rygning og usund kost gennem længere tid kan forårsage ophobninger i kroppens blodkar, så blodet har svært ved at cirkulere ud til alle kroppens dele. Især hos ældre kan blodcirkulationen være dårlig. Den dårlige blodcirkulation fører mindre symptomer med sig i starten, hvilket med tiden vil vokse sig større i takt med, at cirkulation forværres. Det er af den grund vigtigt at reagere, hvis du eller nogen du kender er i farezonen for at have en dårlig blodcirkulation. Det er nemlig muligt at øge blod- og lymfegennemstrømningen i kroppen med zoneterapi, som vil aktivere kroppens blodcirkulation. På den måde vil flere affaldsstoffer blive udskilt, hvilket samtidigt forbedrer cellernes mulighed for at optage næringsstoffer, så der kommer mere gang i dit blodomløb. Kropsterapi til at øge blodcirkulationen henvender sig også til gravide, hvor en dårlig blodcirkulation også kan forekomme.

Lider du af stres?

Stress påvirker kroppen både mentalt og fysisk, hvor kropsterapi kan bryde den onde cirkel og genskabe balancen. Således er det muligt at mindske stressen, så der kan arbejdes hen imod at blive fri for stress.

Få et individuelt behandlingsforløb

Selve behandlingen varierer alt efter dine individuelle problemer. Alle personer er forskellige, og derfor er det af den grund muligt at modtage individuelt tilrettelagt kropsterapi nær Købehavn, så du får en behandling, der passer til netop dig og dine problemer. Det individuelle behandlingsforløb vil sikre, at du får en så stor som muligt effekt ud af kropsterapien.

 

Rest-room by Norling

Klitrose Alle 26

2770 Kastrup

71 70 79 59