Det kan zoneterapi hjælpe dig med

zoneterapi som behandlingsmetode

Zoneterapi er blevet en populær og anerkendt behandlingsmetode, da behandlinger gennem zoneterapi kan afhjælpe mange af kroppens problemer. I zoneterapi er der fokus på kroppen som helhed, så det enkelte problem behandles samtidigt med, at kroppens balance gendannes med henblik på at undgå nye problemer. Din krop vil gennem zoneterapi blive aktiveret til at heale sig selv, hvilket er en skånsom og effektiv behandlingsmetode. Du bør overveje, om zoneterapi er noget for dig, hvis du oplever én eller flere af følgende problemer – måske kan zoneterapi behandle flere problemer, end du umiddelbart troede.

Mangler du funktionalitet i kroppen?

Zoneterapi bruges hyppigt i forhold til behandling af ubalancer i kroppen. Din krop vil komme i ubalance, hvis der er mangel på funktionalitet ét eller flere steder i kroppen. Din krop vil kompensere for den manglende funktionel i et område, så andre områder vil lide overbelastning derfra. Dette kan heldigvis stoppes ved at indgå i et behandlingsforløb med zoneterapi, så zoneterapien kan fjerne spændinger i din krop. Du vil samtidigt få stimuleret din kropsblodcirkulation, der i sidste ende vil sørge for, at din krop aktiveres til selv at behandle problemerne og gendanne balancen i din krop.

Bliver du ofte syg?

Du vil ofte blive syg, hvis dit immunforsvar ikke fungerer optimalt. Der eksisterer mange sundhedsråd, der har til formål at opnå et godt immunforsvar, hvoraf zoneterapi er en af de mest effektiv metoder.I sammenhæng med mindskelsen af din krops spændinger og en forbedring af blodcirkulationen, vil immunforsvaret blive forbedret, så du bliver mere modstandsdygtig over for sygdomme. En bedre blodcirkulation vil blandt andet gavne dit fordøjelsessystem og også gøre dig i stand til at modvirke allergier og hormonelle lidelser.

Er du stresset?

Zoneterapi er gavnligt for stress, da zoneterapi kan behandle stressen samtidigt med, at der forebygges mod, at stressen udvikler sig. Med zoneterapi kan din krop lære at håndtere stressen og mindske den, så du kan undgå, at din stress udvikler sig til langvarig stress, der kan medføre flere sundhedsskadelige konsekvenser. Efter behandling for stress vil du typisk også opleve fjernelse af spændinger i kroppen, som ofte er relateret til stress.

Er dit barn plaget af kolik?

Mange spædbørn lider af spædbørnskolik og det er endnu usikkert hvilke årsager, som fremkalder kolikken. Det er af den grund ikke muligt at forebygge mod, at dit barn oplever spædbarnskolik, men ved at have kontakt til en behandler i zoneterapi ved Esbjerg kan dit barns kolik hurtigt behandles, hvis der skulle opleves problemer med dette eller andre kropslige problemer.

Bliv fri for problemer

Zoneterapiens mange behandlingsmuligheder henvender sig til personer i alle aldre, hvorefter selve behandlingen selvfølgelig tilpasses efter den individuelle person.

Behandlingsmulighederne for zoneterapi er mange, og du kan med stor sandsynligt blive fri for dine problemer ved at modtage en effektiv healing nær Esbjerg, hvor zoneterapien hurtigt vil få din krop til at heale sig selv.

 

Zoneportalen

Sr.Randsigvej 117

6800 Varde

25 72 23 60