Tre ting at overveje inden du får en botox-behandling

Botox

Med alderen får alle mennesker en løsere hud, så der blandt andet opstår rynker. Der vil også typisk være ar og andre uregelmæssigheder at spotte i en ældre hud. Med en botox-behandling er det muligt at få strammet huden op, så huden bliver glat og flot igen.

Overvejelser i forhold til botox-behandling

Der vil altid være forskellige overvejelser i forbindelse med en behandling. Botox er en kosmetisk behandlingsmetode, og det er derfor vigtigt, at det ønskede resultatet ved behandlingen opnås. Der er tre vigtige aspekter, som altid bør overvejes i forbindelse med behandlinger. 

  1. Er der bivirkninger?

I forbindelse med alle behandlinger skal risikoen for bivirkninger altid overvejes. Heldigvis har botox-behandlingen ingen bivirkninger, som kan medføre skadelige konsekvenser. Til selve botox-behandlingen kan der opleves smerte og ubehag i det behandlede område, men dette aftager i løbet af et par dage. Succesraten er over 99%, da der kun er oplevet meget få tilfælde af hængende øjenbryn, hævede øjenlåg og lignende, som dog går væk igen.  Botox er blandt de mest populære kosmetiske behandlingsmetoder verden over, og det ville den ikke være blevet uden at kunne levere et flot og tilfredsstillende resultat gang på gang.

  1. Én eller flere behandlinger?

Effekten fra en botox-behandling kan ses få dage efter, at behandlingen er foretaget. Botoxen vil holde fra et kvartal til et halvt år, så der er løbende behov for flere behandlinger, hvis effekten skal bevares i længere tid. Det er også muligt at kombinere botox-behandlingen med den udglattende restylane, som giver huden et endnu glattere og mere opstrammet udseende. Kombinationen af botox og restylane er især en fordel til at få bugt på dybdegående furer og rynker i huden.

  1. Hvem skal udføre behandlingen?

Der skal findes en dygtig klinik til at udføre botox-behandlingen, og det er blandt andet muligt at få lavet professionel botox i København, som skaber et flot og naturligt udseende. En professionel klinik er i stand til at udføre en skånsom botox-behandling, så resultatet bevarer det mest naturlige udseende. Botox-behandlingen må netop ikke være for voldsomt, da det kan se unaturligt ud. Behandlingerne vil derfor blive tilpasset til hver enkelte person, så botoxen får de personlige ansigtstræk frem. Det gør det muligt at bevare et naturligt og personligt udseende, som passer til ansigtet. Klinikkens ansatte vil være i stand til at vejlede, så det er muligt at afstemme forventninger i forhold til det ønskede resultatet.

Andre kosmetiske behandlinger

I forbindelse med botox er det også muligt at få tilføjet andre kosmetiske behandlinger. Som nævnt kan kombinationen af botox og restylane skabe underværker, hvilket også er gældende for andre kombinationer af behandlinger. Modtag derfor rådgivning, så det er muligt at få sammensat den perfekte kombination til at opnå de ønskede ændringer, så udseendet kan blive tilfredsstillende. Det gør ikke kun ansigtet glat og ungt igen, men det kan også få personen til at føle sig ung igen, så selvtilliden øges.

 

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137