Find din lokale fysioterapeut på Nørrebro 

fysioterapeutbehandling på Nørrebro

Bor du på Nørrebro? Så bor du et af de steder i landet, hvor der er allerflest tilbud at benytte sig af. Alt fra Sushi til alternativ behandling er sandsynligvis indenfor gåafstand, og det kan være svært at vælge mellem de mange klinikker, butikker og varer der tilbydes. Hvis du har behov for en fysioterapeut, er der måder, hvorpå du kan finde lige den, som bedst kan hjælpe dig til at opnå de bedste resultater. Alle fysioterapeuter på Nørrebro vil kunne tilbyde dig smertelindring og massage samt indtil flere behandlinger, som involverer træning, stræk og vejledning i korrekt brug af kroppen. Nogle klinikker tilbyder desuden særlige hold. Du kan eksempelvis få fysioterapi til babier i Nordvest, eller holdtræning specifikt for skuldersmerter ved grænsen til Frederiksberg.

Gør dig klart hvad du har brug for

Har du en nyfødt, og vil du gerne understøtte dennes fysiske udvikling med fysioterapi, har du et klart parameter, som du kan anvende til at skære nogle klinikker fra. Ligeledes kan det være, at du søger terapi, fordi du har ondt i lænden eller knæene, hvorfor du selvfølgelig bør finde en klinik, som specialiserer sig i lige netop denne problemstilling. Kan man ikke finde en klinik, der specialiserer sig i det, man søger, kan man høre om klinikken kan anbefale en anden behandler. Herudover skal man også være opmærksom på, at der ofte er flere behandlere ansat i samme klinik, som tager forskellige typer patienter.

Find ud af hvilke klinikker der er tæt på dig

Inden du vælger din fysiotrapeut, bør du finde ud af hvilke konkrete problemstillinger, som hver klinik har erfaring med og se, om der er en af dem, der er mere tiltallende end andre. Er der ikke det, kan du kigge på, om der er en, der ligger tættere på dig – eksempelvis i forhold til hvor du går i skole, arbejder eller lignende. Det er vigtigt, at klinikken ligger et sted, hvor det er nemt for dig at komme til.

Ring eller mød op og hør ad

En behandling er altid mere effektiv, hvis du stoler på den person, der skal udføre den. Der er intet galt i at ønske en person, som er af et specielt køn eller alder. Det handler om at være tryg og at samarbejde med behandleren.

Uanset hvad du vælger, så er der nogle få praktiske ting, som du kan have på plads, inden du melder dig til hold eller bestiller en personlig behandling. En af disse er en henvisning fra lægen. En behandling vil være billigere med en henvisning. Sørg også for at undersøge om du har nogen forsikringer, som giver tilskud til den type behandling, som du har behov for.

Fysioterapi Nordvest
Dortheavej 59, 1. sal
2400 København NV
3810 0232